Mazda alkatrészek

Árajánlat kérés

A Mazda kisautója a 6-os fazonját örökölte

 
Megérkeztek az első információk a frissült Mazda2-ről, melyre Európában még várnunk kell. Nagy változás, hogy mostantól globálisan Mazda2-nek fogják hívni.

A krómozott elemeket kell figyelnünk


Eljött az idő, hogy a Mazda legkisebb modellje kicsit megkomolyodjon. Frissítést kapott, méghozzá kívülről olyat, ami közelebb hozza a jelenlegi 6-oshoz. Ez azt jelenti, hogy a hűtőrács formája és főleg annak króm kerete változott, mostantól itt is alulról támasztja a két ledes fényszórót. Változtak a lökhárítók is, elöl eltűntek a ködlámpák, szolid króm csíkok vették át a helyüket, valamint új magasfényű felnik kerültek a kínálatba.

Megújult a hangszigetelés és a két első ülésFontos változás, hogy javítottak az utastér hangszigetelésén és kicserélték az első két ülést. A jobb tartású első helyek mellett új kárpitanyagokat alkalmaztak és többféle díszítő elem is kérhető lesz. Megérkezett a friss infotainment szoftver is a kisautóba, mely már tudja futtatni az Android Auto és Apple CarPlay szolgáltatásokat is. Motorkínálatában csak az 1,5-ös négyhengeres szívómotor marad az európai piacra 75 és 90 lóerővel, az erősebbikhez automata váltó is kérhető, de mindenképp van lágy hibrid rendszer. Jelentős változás a modell történetében, hogy mostantól globálisan Mazda2-nek hívják, vagyis a japán piacról eltűnik a Demio név.

Japánban is Mazda2 néven él tovább, elkaszálták a Demio elnevezést

forrás: https://www.autonavigator.hu/cikkek/elegansabb-lett-a-mazda2/?utm_source=hasznaltauto&utm_medium=site&utm_campaign=magazin_ajanlo

Elérhetőségeink

2921 Komárom, Petőfi út 38.
Tel: 34/344-384
Fax: 34/345-454
E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Szerviz: 34/344-384

Nyitvatartás

Kereskedés:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: telefonos egyeztetés alapján

Szervíz:
Hétfő-Péntek: 8:00-17:00

Copyright © 2014, Mazdakomarom Team. All Rights Reserved.