Mazda alkatrészek

Árajánlat kérés

Elkészült a Mazda új pickupja, mely már nem Ford alapokra épül

A pickup szegmens Európában is igencsak széles, de mit sem látunk abból, mennyi szereplő van valójában. A Mazda is tart pickupot, melyből most megérkezett az új, és a BT-50-nek is jól áll a Kodo!

Az új Mazda BT-50 tökéletesen beleillik a márka kínálatába, pedig egy Isuzuból készült

Újdonság érkezett a Mazda kínálatába, ám nem egy üzleti szedán, vagy csinos ötajtós, hanem egy pickup, a BT-50 új generációja. A Mazda pickupja mindig is más gyártók modelljére épült, leginkább a Ford Rangert használták, ám az új modell most szakított ezzel a hagyománnyal. Továbbra sem saját fejlesztésű autóról van szó, csak alapokat cseréltek, az új BT-50 egy alaposan átöltöztetett Isuzu D-Max, melyet elsőre talán meg sem mondanánk.
Hirdetés
 

A Kodo dizájn a BT-50-nek is nagyon jól áll

Az Isuzu dizájnját szinte teljesen eltüntették, már csak azért is volt lehetséges ez, mert az ajtók lemezeit és a sárvédőket is újratervezték. Az orr kialakítása teljes egészében a Mazda műve, a Kodo dizájn pedig határozottan jól áll az új pickupnak. Egyedül a hátsó lámpákon venni észre a rokonságot, de abban mindenképp kiegyezhetünk, hogy az egyik legcsinosabb pickup lett most a szegmensben.
Hirdetés
 

Szép és puha anyagokkal bélelték az utasteret, a prémiumosa
bb kínálat felé kacsint

Teherbírása 1 tonna, vontatási kapacitása 3,5

Utasterét is újratervezték, nem annyira igazították a Mazda jelenlegi formatevéhez, mint a külsőt, de így is nagyon sok új részlet vehető észre. Anyagaiban mindenképp rengeteg az újdonság, a csúcsfelszereltségben pózoló autókban számos ponton alkalmazták a Mazdára jellemző puha bőr borításokat, az üléseket is szépen varrták, szintén bőrből. 8 colos multimédiás fejegységet kapott, mely Android Auto és Apple CarPlay kompatibilis, valamint vészfék asszisztens, sávtartó, holttérfigyelő és adaptív tempomat is került a fedélzetre. Vontatási kapacitása 3,5, terhelhetősége pedig 1 tonna, ahogy a legtöbb pickupé. Motorkínálata piactól függően 3,0 literes, 190 lóerős és 1,9 literes, 150 lóerős dízelből fog állni. Egyelőre nem tudni, hogy az európai piacra is visszatér-e a modell, de mindenképp csinos szereplő lenne az egyre több magas felszereltségű pickupot felvonultató mezőnyben.
Hirdetés
 

Csak hátulról látszik a turpisság, a legtöbb ponton átszabták, motorja 3,0 literes, 190 lóerős, vagy 1,9 literes, 150 lóerős lehet

forrás:https://www.autonavigator.hu/cikkek/pickupnak-is-jol-all-a-kodo-dizajn-itt-az-uj-mazda-bt-50/?utm_source=hasznaltauto&utm_medium=site&utm_campaign=magazin_ajanlo

Elérhetőségeink

2921 Komárom, Petőfi út 38.
Tel: 34/344-384
Fax: 34/345-454
E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Szerviz: 34/344-384

Nyitvatartás

Kereskedés:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: telefonos egyeztetés alapján

Szervíz:
Hétfő-Péntek: 8:00-17:00

Copyright © 2014, Mazdakomarom Team. All Rights Reserved.