Mazda alkatrészek

Árajánlat kérés


Autóüveg, szélvédő csere és javítás CASCO-ra akár INGYEN!


Autóüvegezés,szélvédő csere és javítás, oldal és hátsószélvédők gyors pótlása. CASCO-os szélvédő cseréket akár INGYENESEN is végezzük kárfelvétellel és ügyintézéssel együtt. Kőfelverődések, repedések, javítása. Tehergépjárművek szélvédő cseréje.


Szélvédő javítás:

Gyorsan és megbízhatóan javítunk: repedés, kőfelverődés vagy kavicsfelverődést


MILYEN SÉRÜLÉSEK JAVÍTHATÓK?

Mikor a felpattanó kavics nyomot hagy az üvegen, akkor a külső réteg reped meg, és légbuborék kerül a rétegek közé. Ennek a buboréknak a szélén megtörik a fény, ezért látható tisztán a repedés. Formája szerint többféle repedést különböztetünk meg. A leggyakoribb a kagylós repedés, kör alakú szélekkel, a középpontban tisztán kivehető az ütés helye, apró luk formájában. A csillag alakú repedésnél egy pontból több vékony szál indul tetszőleges irányokban. A kombinált repedésnél pedig a kagylósból indulnak meg a vékonyka szálak.

A javítás menete:
A javítás lényege, hogy a speciális, műgyanta alapú anyagot, amelynek törésmutatója közel azonos az üvegével – ezért nem látszik, amikor kitölti a repedést – bejuttatjuk a légbuborékba. Ezzel nemcsak eltüntetjük a kilátást zavaró dolgokat, hanem megakadályozzuk a továbbterjedést is. Ehhez speciális szerszámokra van szükség, és persze a szélvédő előkészítésére is. Ellenőrizni kell, hogy a repedés nem tartalmaz-e piszkot vagy nedvességet. Ez utóbbi még nem gond, mert egy hajszárítóval percek alatt orvosolható a probléma, de a kosz ellen nincs mit tenni.

Egy javítás átlagos ára:

3-3.500 Ft + ÁFA

Szélvédő védelme:

Hogyan lehet fenntartani a szélvédő minőségét, élettartamát?

Az ablaktörlő lapátok minősége fontos a szélvédő állapota és az Ön biztonsága érdekében. Cserélje az ablaktörlő lapátokat félévente, mivel számos, a legfontosabb vezetői döntések alapja a tiszta, akadálymentes kilátás. Követve az alábbi három lépést, meghosszabbíthatja az ablaktörlők életét, ezzel szélvédőjén is később jelentkeznek karcolások és az öregedés jelei.

 

Vizsgálja meg rendszeresen gépkocsija ablaktörlőit!
Repedt gumi - hasadás és vágás a gumi kopásának jelei
Szennyezett gumi - Közúti por vagy vegyi anyagok jól megtapadnak a gumi felületén, ami aztán elkeni az egész szélvédőn, így akadályozva a kilátást, nem beszélve az apró karcolásokról.
Közvetlen napfény és a szélsőséges hőmérséklet-változás hatására a gumi penge megkeményedik, és elveszíti rugalmasságát, ami szintén egyenetlen törlést eredménye

Tisztítsa gyakrabban az ablaktörlő lapátokat!


Szélvédőjéről a havat, jeget NE kaparja!

A jégkaparót felejtse el örökre! Használjon folyékony jégoldót és egy gumi lehúzót. Sajnos télen sokszor piszkos – saras a szélvédő, ami egy kis hóval és jéggel vegyítve megfagy és ezek az üvegen lévő durva szennyeződések látványosan összekarcolják az üveg külső felületét. Javasoljuk, hogy cserélje le ablaktörlő lapátjait félévente, évente.

 

Elérhetőségeink

2921 Komárom, Petőfi út 38.
Tel: 34/344-384
Fax: 34/345-454
E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Szerviz: 34/344-384

Nyitvatartás

Kereskedés:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: telefonos egyeztetés alapján

Szervíz:
Hétfő-Péntek: 8:00-17:00

Copyright © 2014, Mazdakomarom Team. All Rights Reserved.